„Nagyon várták már a csajok a kezdést” (galéria)
Sport

„Nagyon várták már a csajok a kezdést” (galéria)

A Bundzsák Dezső Sportközpont és a Kiskunhalasi Birkózó Klub segítségével tudták elkezdeni az edzést a Halas Fitness Egyesület versenyzői. A csoportot három részre osztva zajlanak a foglalkozások a teremben és szabadtéren, ahogy az edzők fogalmaztak: alig várták már a csajok a kezdést. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Fitkid Szövetség online verseny megszervezésével igyekezett pótolni a kimaradt időszakot. Ezen indultak a Halas Fitness Egyesület versenyzői is, szép eredményeket elérve. Azonban mindenkinek hiányzott már az edzés, a találkozás. A klub úgy döntött, hogy elindulhatnak a foglalkozások, de nem a korábban megszokott módon. Egyelőre nem térhettek még vissza a Fazekas-iskola tornatermébe, így új helyszín után kellett nézni. A Bundzsák Dezső Sportközpont és a Kiskunhalasi Birkózó Klub sietett a lányok segítségére.

- Nagyon hálásak vagyunk a sportközpontnak és a birkózóknak, akik biztosítják számunkra az edzéslehetőséget a helyszínekkel. Nagyon várták már a csajok a kezdést, megmondom őszintén mi is - fogalmazott Angeli Ágota edző. A foglalkozások szabadtéren és a birkózócsarnokban zajlanak, csoportbontásban. Bemutatkozott a versenyzőknek az egyesület új tánctanára, Judák Klári, aki gyorsan megtalálta a hangot a csapattal. További részletek a 19 órakor kezdődő híradóban.