Nagyot hajrázva szerzett pontot az UKSC (galéria)
Sport

Nagyot hajrázva szerzett pontot az UKSC (galéria)

Rangadót rendeztek az ifjúsági III. osztályú kézilabda-bajnokságban. A Kiskunhalasi UKSC zárt kapuk mögött fogadta a Kiskunmajsa csapatát a Dékáni-sportcsarnokban. Nagy Gábor tanítványai a meccs legnagyobb részében hátrányban voltak, de ezt ledolgozták és sikerült a pontmentés. A végjáték igen izgalmasra sikeredett, 

A második Kiskunmajsa a harmadik Kiskunhalasi UKSC ellen. Az ifjúsági III. osztályú lány kézilabda-bajnokság legutóbbi hétközi fordulójában rangadó volt a Dékáni-sportcsarnokban. A két csapat őszi találkozóját a majsaiak nyerték, így Nagy Gábor tanítványainak volt miért visszavágni. A Dékáni-sportcsarnokban, zárt kapuk mögött zajlott a találkozó, amelynek az első félidejében a vendégek akarata érvényesült. A halasiak többet hibáztak a támadások során, így 30 perc játék után 13-9-es majsai vezetést mutatott az eredményjelző.

Meg tudjátok fordítani, csináljuk csajok! Így biztatta tanítványait Nagy Gábor edző a szünetben. A fordulás utáni első percekben úgy tűnt, hogy nem sikerül ezt teljesíteni a halasi lányoknak. Már 15-9-es vendégvezetést örökített meg a jegyzőkönyv, de a halasiak nem adták fel. Nagy hajrába kezdtek, a szigorúbb védekezéshez pontosabb támadásbefejezés párosult. A vége előtt tíz perccel, egy 4-0-s sorozatot produkáltak a mieienk és 19-16-ról megfordították az állást. A végjáték izgalmas volt, mindkét csapat a maga javára fordíthatta volna a mérkőzést, végül maradt a pontosztozkodás. Kiskunhalasi UKSC - Kiskunmajsa 23-23.