Négy gólos rangadó (galéria)
Sport

Négy gólos rangadó (galéria)

Eseményekben, szabálytalanságokban, kapufákban és szerencsére gólokban gazdag mérkőzést játszott egymással a megyei III osztályú labdarúgó-bajnokságban a Kiskőrösi LC II. és a Szilády RFC csapata. A végeredmény még az első 45 percben kialakult, a szünet után a sziládysok álltak közelebb ahhoz, hogy megszerezzék a győzelmet.

A rutin és a fiatalos lendület csapott össze szombaton délután a Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves arénájában. A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság első két helyzettje, a Kiskőrösi LC II. és a házigazda Szilády RFC meccselt egymással. Ideális időjárás körülmények várták a játékosokat és a szurkolókat is. Aki egy picit késett, vagy a nagy sár miatt nehezebben jutott el a pályához bizony lemaradt az első gólról, amelyet Sejben Péter szerezett. Ez a kiskőrösieket felpaprikázta és az NB I-es múlttal is bíró focistákat felvonultató csapat 20 perccel  később egyenlített. Ebben az időszakban a vendégek irányították a játékot, ennek meg is lett az eredménye, a 37. percben Gyurián Gábor révén megfordították az állást. Két perccel később egy remek szabadrúgásból Máté-Tóth Viktor egyenlített. Ezzel ki is alakult a félidei eredmény.

A szünet után leginkább a mezőnyben folyt nagy küzdelem, több szabálytalanság megtorlatlan maradt, a halasiak pedig egy kezezés miatt büntetőt kértek számon a játékvezetőn. A gólhoz két alkalommal is igen közel volt a Szilády, de a kapufa megmentette a kiskőrösieket. A rangadókra jellemző verbális csata is megvolt a játékosok, a kispadok és a nézők közreműködésével is. Az eredmény már nem változott, a döntetlen igazságosnak mondható. Szilády RFC - Kiskőrösi LC II. 2-2. (Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban.)