Nehezen nyert a KFC a Harta ellen (galéria)
Sport

Nehezen nyert a KFC a Harta ellen (galéria)

Rengeteg szabálytalansággal, kevés értékelhető támadással tarkított mérkőzést játszott egymással a Faddikorr-Kiskunhalas FC a Harta ellen szombaton délután. A találkozót ezúttal az A-jelű játéktéren rendezték, a halasiak számára az volt a találkozó legnagyobb pozitívuma, hogy zsinórban megszerezte a csapat a harmadik győzelmét

Barátnőkkel, párokkal, édesanyákkal megerősített hartai szurkolótábor biztatta a kedvenceit szombaton délután a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC fogadta a tabella tizedik helyén tanyázó vendégeket. Ősszel sima 5-0 volt az eredmény a halasiak javára, ebben bíztak most is a hazai drukkerek. A KFC megnyerte a legutóbbi két mérkőzését, de ugyanezt elmondhatta magáról a Harta is. Ami a mérkőzést illeti, rengeteg szabálytalanság, néha kifejezetten emberre menő fault jellemezte a játékot, kevés értékelhető lehetőséggel. A hartaiak tördelték a játékot, ez pedig nem ízlett a halasiaknak. Nem csoda, hogy sokszor méltatlanodott a hazai kispad.

A szünet után sem sokat változott a játék képe, továbbra is sokszor kellett fújnia a játékvezetőnek és bizony volt olyan alkalom, amikor a piros lapot is felmutathatta volna, de csak a sárgáig jutott. Úgy tűnt, hogy egyetlen gól dönthet a három pont sorsáról. Ez a jóslat be is jött. A mindent eldöntő pillanat a 64. percben következett el, ekkor Dordevic gurított a vendégek hálójába. A hátralévő percekben a sok szabálytalanság miatt voltak hangosak a drukkerek és a kispadok. Az eredmény viszont már nem változott. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Harta 1-0.