Nem érdemeltünk vereséget
Sport

Nem érdemeltünk vereséget

Kifejezetten jó és élvezhető mérkőzést játszott egymással a házigazda Kiskunfélegyháza és a vendég Faddikorr-Kiskunhalasi FC szombaton délután a bajnokság tizedik fordulójában. Fordulatokban gazdag volt a találkozó, a halasiak harcosak voltak, az utolsó percekben szerzett góllal tudta csak otthon tartani a három pontot a KHTK. A helyszínen lévő halasi drukkerek véleménye egyöntetű volt, a csapat nem érdemelt vereséget.

A tavaszias időjárás és a Faddikorr-Kiskunhalasi FC három meccs óta tartó győzelmi és gólgazdag sorozata jónéhány halasi drukkert arra késztetett, hogy a helyszínen tekintsék meg a csapat kiskunfélegyházi vendégjátékát. A pályán lévők mindent megtettek a publikum szórakozatásáért, az első percektől kezdve lüktető volt a játék és voltak helyzetek is. A 27. percben aztán Mihalkó Máté kapott remek indítást és a kapus mellett a hálóba helyezett. A KHTK ezután igyekezett egyenlíteni, nagy nyomás nehezedett Borka Barnabás kapujára, volt egy felső lécet érintő lövés is. Az egyenlítés kissé váratlanul, egy jobb oldali bedobás után, a bal oldalról született meg, Csurka Ádám lőtt a rövid alsó sarokba. Ezzel ki is alakult az első 45 perc eredménye.

A szünetben tombolasorsolás volt, a fődíj Kiskunhalasra került, a drukkereink nem kis örömére. A második félidőben sem változott a játék képe, mindkét csapat nagyon akart. Borka Barnabásnak és Tóth Péternek is volt védenivalója. A 65. percben Koncz Zsolt játékosedző becserélte magát, és két perccel később óriási gólt lőtt szabadrúgásból, a vezetés a hazaiaknál volt. Még ünnepeltek a félegyháziak, amikor a középkezdés utáni gyors akció során Sorin Amariutei bombázott a vendéglátók hálójába. Persze, hogy óriási volt az öröm halasi oldalon. 

Egy fordulat még hátravolt a meccsből. A 86. percben hidegzuhanyként érte a mieinket Csurka Ádám második gólja, akire nem fordított kellő figyelmet a védelmünk. A KFC mindent mozgósított az egyenlítésért, de a kilencvenedik percben Virág Ádám megkapta második sárgáját, így elszálltak a reményeink is. A teljes képhez hozátartozik, hogy a találkozó során elég indiszponáltnak tűnt a játékvezezető. A KFC nem érdemelt vereséget egy harcos és a nézők számára élvezhető mérkőzésen. Kiskunfélegyháza - Faddikorr-Kiskunhalasi FC 3-2.