Nem marad el a kispályás záróforduló (galéria)
Sport

Nem marad el a kispályás záróforduló (galéria)

A Connextion Városi Teremlabdarúgó Bajnokságának versenybizottsága az elmúlt napokban azon dolgozott, hogy ne maradjon el a záróforduló. Kedden ugyanis jelezték a játékvezetők, hogy az elmúlt időszak sportszerűtlen eseményei miatt nem vállalják a közreműködést. A szervezők megtalálták a megoldást, így szombaton befejeződhet az idei szezon.

- A hétvégén megtörtént, bármilyen sportrendezvényen elfogadhatatlan, sportszerűtlen magatartás nem maradt következmények nélkül. A játékvezetők jelezték, nem vállalják a működést a Connextion Teremlabdarúgó Bajnokság hétvégén megrendezésre kerülő záró fordulójában - ez volt olvasható kedden délutántól a hajrahalas.hu oldalon. Már akkor jelezte a versenybizottság, hogy mindent megtesz az utolsó forduló zökkenőmentes lebonyolításának érdekében. Csütörtökön délután újabb közlemény jelent meg. - A versenybizottságnak sikerült megoldást találnia, természetesen lesz forduló a hétvégén. Megvannak a személyek, akik játékvezetőként működni fognak a mérkőzéseken - derült ki a legfrissebb tájékoztatóból.

Mint arról mi is beszámoltunk, több sportszerűtlen jelenet is volt a pályán és azon kívül. A fegyelmi bizottság két játékos jövő év februárjáig tartó eltiltásáról is döntött. Ami pedig a játékot illeti, az A-csoportban a Retro befejezte szereplését a TuTu visszalépése miatt. A Rose után a Cel FC skalpját is begyűjtve behozhatatlan előnyre tett szert, így megnyerte a bajnokságot. A dobogóért nagy csata várható a Rose, a Cel FC és a Totya Boltja között. A B-csoportban a Tázlária vezet, de még van egy nehéz meccse a Pelle-DVK ellen, a Petruzsa még beérheti pontszámban. A C-csoportban a Barta Motor és a Rongyász azonos pontszámmal állt az első, illetve a második helyen, ők ketten az utolsó fordulóban meccselnek egymással. Fontos hír, hogy az utolsó mérkőzés, a Rose - Cel FC találkozó 16.15 órakor kezdődik, utána lesz az eredményhirdetés.