Nemzetközi verseny május 1-jén
Sport

Nemzetközi verseny május 1-jén

A részben megújult és további fejlesztésekre váró Hirling József Lovaspark sokoldalú műsorral várja a látogatókat az új esztendőben - derül ki a bázis honlapján. Bár jellemzően lovasélet folyik a bázison számos, a szabadidős elfoglaltság széles skáláját felvonultató programokkal tűzdelte meg éves naptári tervét a szervező stáb 2019-ben. Így tehát lovas és nem lovas is megtalálja a számításait a lovasparkban.

Az év elején szakmai találkozókra kerül sor, mert három szakág is Kiskunhalason (díjugrató, lovastusa és szabadidős) tartja az éves közgyűlését január 26-án. A lovasversenyek terén a regionális szinttől az országoson át a nemzetközi megméretésig bezárólag csemegézhetnek a lovasbarátok. Sok év kihagyás után ismét nemzetközi minősítésű versenyt rendeznek május 1-én. Az április 29 és május 1. között Kiskunhalason tartandó díjugrató verseny az FEI (Nemzetközi Lovas Szövetség) éves versenynaptárban is szerepel és CSI2*, CSIU25-A, CSIYH1* minősítésű lesz.

Január 26-án több lovas szakág is Kiskunhalason tartja éves közgyűlését

2019-ben lesznek különböző szintvizsgák, rajtengedély vizsgák, kicsihuszár tanodai foglalkozások, szabadidős versenyek, edzőtáborok neves trénerekkel. A nagyközönségnek a nyár eleji lovas színház bizonyára nagy örömöt és látványosságot hoz a közönségnek. A nyári szünetben a pirtói bázison táborozhatnak a diáklovasok.

Pirtón a nyári szünetben lovastáborok várják a diákokat

2019 újabb mérföldkő lesz a bázis életében a számtalan jobbnál jobb és színvonalas lovas programoknak köszönhetően. Ugyanakkor a szabadidős egyéb lehetőségek is nyitva állnak az érdeklődők előtt. Aki nézelődni sétálni szeretne a napi nyitvatartás során ellátogathat a lovaspark különböző helyszíneire. A lovasbázison mindig történik valami.

Színvonalas országos díjugrató versenyek, május 1-jén nemzetközi szintű megméretések lesznek a lovasparkban

A közösségi helyiségek, mint a Nyereg klub vagy az aréna központi rendezvényterme pedig várják az érdeklődőket családi, baráti, munkahelyi és egyéb egyesületi események megtartására. A lovas versenyek és rendezvények éves programjához katt ide!