Nevezz a szüreti futásra!
Sport

Nevezz a szüreti futásra!

Már elérhető a 29. Szüreti Utcai Futóverseny és 11. Kis Roland Emlékverseny kiírása hírportálunkon.  A 40. Halasi Szüreti Fesztivál keretében szeptember 6-án sorra kerülő futó fesztivál központja ismét a Semmelweis téren lesz. A korábbi hagyományoknak megfelelően a 2 km-es, nyílt szüreti kocogást és a nevezéshez kötött 8 km-es távú versenyt tartják meg péntek délután. A versenyre augusztus 31-ig lehet regisztrálni.

Megkezdődött a jelentkezési lehetőség a 29. Szüreti Utcai Futóversenyre és 11. Kis Roland Emlékversenyre. A szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. közzé tette hírportálján a versenykiírást.

A 29. Szüreti Utcai Futóverseny és 11. Kis Roland Emlékverseny hivatalos plakátja

A 2 kilométeres szüreti kocogás teljesen nyitott, nem kell nevezni rá. A 8 kilométeres táv a felkészültebbekre és a versenyzőkre vár. A szüreti futóversenyen hét korosztályban kerül sor értékelésre, külön-külön kategorizálva a férfiakat és a nőket. A Halasi Szüreti Fesztivál nyitóprogramjaként szeptember 6-án megtartandó eseményen a kocogás rajtja 17.00 órakor lesz, a verseny 17.30 órakor indul. Az eredményhirdetésre 19.30 órakor a fesztivál központi színpadán, a Bethlen Gábor téren kerül sor. Ennek során adják át a győzteseknek a Kis Roland emlékkupát is.