Pályán az UKSC utánpótlása (galéria)
Sport

Pályán az UKSC utánpótlása (galéria)

A Dékáni Árpád Sportcsarnok volt a házigazdája az U12-es Gyermekbajnokság negyedik fordulójának. A Kiskunhalasi UKSC két mérkőzést játszott, a Hódmezővásárhely ellen szoros mérkőzésen szenvedtek vereséget a lányok, a Kelebiának pedig csak egyetlen gólt engedélyeztek, míg a halasiak 45 alkalommal vették be a vendégek hálóját.

A negyedik fordulójához érkezett az U12-es Gyermekbajnokság F-csoportja. A házigazda ezúttal a Kiskunhalasi UKSC és a Dékáni Árpád Sportcsarnok volt. A halasi lányok eddig két mérkőzést játszottak, amelynek mérlege egy győzelem és egy vereség. Vasárnap a Hódmezővásárhely és a Kelebia várt Mészáros Anita tanítványaira. A csarnokban a szép számban megjelenő szülők teremtettek jó hangulatot, biztatásban nem volt hiány. Előkerült a dob és a kürt is. Ahogy arra előzetesen is számítani lehetett az UKSC - Hódmezővásárhely volt a nap legizgalmasabb mérkőzése.

Az első percekben látszott, hogy mindkét csapat jó játékerőt képvisel. A vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, de az UKSC végig ott loholt ellenfele mögött. Két-három gólos volt a különbség, a halasiak nagyot küzdöttek, a szünetben 10-8-as vendégvezetést rögzíthettünk. A fordulás után több alkalommal is egy hgólra zárkóztak a hazaiak, de a végét jobban bírta a Hódmezővásárhely és megnyerte a találkozót. Kiskunhalasi UKSC - Hódmezővásárhely 17-21. 

A folytatásban volt még egy mérkőzése a halasiaknak. A lelkes, csere nélkül érkező Kelebia ellen örömkézilabdát mutatott be az UKSC. Negyven perc alatt 45(!) alkalommal vették be a vendégek kapuját, miközben egyetlen gólt kaptak, azt is az első félidőben. Volt egy szomszédvári rangadó is, a Tompa és a Kelebia között. A találkozót 26-11-re nyerte a Tompa. Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban.