Piggy Blinders
Sport

Piggy Blinders

A rendkívül népszerű televíziós sorozat (Peaky Blinders) címét némileg átértelmezve, átformálva rendeztek, Piggy Blinders Squash Open néven fallabda kupát szombaton a Centrum Sportközpontban a Zsellér Kft. támogatásával (fotónkon Bognár Koppány a támogató képviseletében). A külsőségek és bőven országos szintű párharcok egyedivé és sokáig emlékezetessé tették a viadalt.

Öt csoportban körmérkőzéses rendszerben kezdődött a rendhagyó fallabda kupa a Centrum Sportközpontban. A hosszú és izgalmas csoportmeccseken a halasi legjobbak mellett az ország meghatározó fallabda klubjaiból érkezett top versenyzők próbáltak bekerülni a helyosztók csatározásaiba. Itt az előzetes várakozásoknak megfelelően az országos ranglistán már korábban bizonyító versenyzők mérkőztek a helyezésekért. A dobogós helyezésekért és a különdíjakért alaposan megküzdöttek a legjobb formában lévő fallabdások. A nap zárásaként, stílszerűen malacsült várta a résztvevőket. Eredmények: 1. Kamocsai Bendegúz, 2. Simon Dániel, 3. Konfár Tamás, 4. Kohlrusz Balázs, 5. Komlódi Regő, 6. Maróti László-

A rendhagyó fallabda kupáról bővebb összefoglalót a Halas Televízió kedd esti Sportmagazinjában láthatnak kedves nézőink.