Polgármesteri vizit a KFC-nél
Sport

Polgármesteri vizit a KFC-nél

A héten elkezdte az őszi bajnoki idényre való felkészülését a Faddikorr Kiskunhalasi FC megyei I. osztályú labdarúgó csapata. Az első gyakorláson jelen volt Fülöp Róbert városunk polgármestere is, aki előbb köszöntötte a játékosokat, edzőket, az elnökség jelenlévő tagjait, majd kifejezte, hogy mindenképpen támogatásra méltónak találja a KFC azon törekvését, mely szerint elsősorban halasi kötődésű játékosokra számít az új bajnoki idényben.

Folyamatosan változik a Faddikorr Kiskunhalasi FC játékoskerete, hiszen még javában zajlik az átigazolási időszak, de az már biztos, hogy öt volt halasi játékos érkezett vissza városunk megyei I. osztályú egyesületébe. A csapat szakmai munkáját továbbra is Márton Zsolt irányítja. A vezetőedző az alapozó időszakra heti három edzést tervezett, de lehetőség szerint minden héten, elsősorban a hétvégén, előkészületi mérkőzés is vár a keret játékosaira.

Az első hivatalos találkozón és edzésen részt vett Fülöp Róbert polgármester is, aki megerősítette az elnökség céljait abban, hogy nem „idegenlégiósokra” van szükség, hanem a közösségi szellemet előmozdító, helyi nevelésű játékosokra kell építeni a jövő csapatát. A Faddikorr Kiskunhalasi FC a hétvégén már edzőmérkőzést játszik, tesztelve a most érkező játékosokat. A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye augusztusban rajtol.