Pontokat és játékosokat is vesztett a KFC (galéria)
Sport

Pontokat és játékosokat is vesztett a KFC (galéria)

A Kiskunfélegyháza elleni idegenbeli bravúrgyőzelem után a Lajosmizse várt a Faddikorr-Kiskunhalasi FC csapatára szmbaton délután. A Bundzsák Dezső Sportközpont A-pályája az elmúlt napok esőzései miatt nem volt alkalmas a játékra, így a műfüves arénában találkozott a két csapat. Nem volt sporszerűtlen a mérkőzés, mégis egymás után sérültek a hazai játékosok, így hiába küzdött heroikusan a KFC, a meccselején megszerzett vezetést a hajrában kiegyenlítette a Lajosmizse.

Agócs Kristóf sárga lapjai miatt nem játszhatott a Faddikorr-Kiskunhalasi FC csapatában, igen rövid kispaddal várta a keret a Lajosmizse elleni hazai mérkőzést. A halasiak abban bízhattak, hogy Agócs Zoltán edző megint kitalál valami hatékony taktikát, amely Kiskunfélegyházán tökéletesen működött. A találkozóra a műfüves arénában került sor és úgy kezdődött a 90 perc, ahogy azt szerette volna a hazai csapat. Gyenizse Bence a kapuba továbbított egy lecsorgó labdát, de ehhez kellett Djordevic akrobatikus mozdulata is. A folytatásban is volt lehetősége a KFC-nek, egy fejesnél nagy bravúrral védett a vendégek kapusa. Sajnos, gyorsan cserélni kényszerült Agócs Zoltán, a Kiskunfélegyháza ellen kétszer is betaláló Háda Zoltán megsérült, nem tudta folytatni a játékot. Mellette még több hazai játékos küzdött sérüléssel, Djordevicnek például a bokája fordult ki.

A szünet után a nagyot hajtó Fenyvesi Kristófot és László Dánielt is le kellett cserélni. A Lajosmizse nagyon nyomott, a feltámadó szél olykor megtréfálta a játékosokat. Egy szabadrúgás után a halasi kapufán csattan a labda, majd Lengyel Péternek volt védenivalója. A legnagyobb veszélyt a mizsei kapura Torma Barnabás egyik megugrása jelentette. Következett a hajrá és a kérdés, kibírja-e a nyomást a KFC. Nem bírta, a lefújás előtt nem sokkal egyenlített a Lajosmizse, a hosszú oldalon jól helyezkedő Juhász Miklósnak köszönhetően. Ezután az lehetett a legfőbb cél, hogy a pontot itthont tartsa a hazai csapat és ez óriási küzdelem árán sikerült is. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Lajosmizse 1-1. (Összefoglaló a keddi Sportmagazinban.)