Rajtol az utánpótlás bajnokság
Sport

Rajtol az utánpótlás bajnokság

A hétvégén elkezdődik a pontvadászat az utánpótlás kézilabda bajnokságokban is, így a Kiskunhalasi UKSC különböző korosztályos csapatai is pályára lépnek a tavaszi szezonkezdeten. Ennek főpróbája volt a Farsang Kupa a Horváth István Sportcsarnokban.

Rajtolnak az utánpótlás kézilabda-bajnokságok a hétvégén. A felkészülés jegyében rendezett a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség szervezésében tornát a halasi klub a Bibó István Gimnázium Horváth István Sportcsarnokában. Az időszakhoz kapcsolódva, természetesen Farsang Kupaként került kiírásra a kétnapos viadal. Az U12-es és az U14-es korosztályból fiú és lánycsapatokat hívott kézilabdázni a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség égisze alatt a Kiskunhalasi UKSC. Szombaton a lányok játszottak körmérkőzéseket két különböző korosztályt megmozgatva, vasárnap pedig a fiúk játszottak értékes trófeákért. 
Eredmények:
Lány U14
1.    KIKI SKFT 2. Kiskőrös 3. Kiskunhalasi UKSC
Lány U12
1.    Gézengúz UKSC 2. Kiskőrös 3. Kiskunhalasi UKSC
Fiú U14
1.    Kiskunhalasi UKSC 2. Kiskunfélegyházi KC 3. Kiskunmajsa
Fiú U12
1.    Kiskunhalasi UKSC 2. Mizse KC 3. Bajai KSE
A csapatdíjak mellett egyéni, külön elismerések is gazdára találtak a Farsang Kupán. A szombati játéknap szünetében Paic Róbert és Karsai Dóra irányításával szivacskézilabda bemutatót is láthatott a szépszámú közönség. Kezdődhet a bajnokság!