Rangadót veszített a KFC (galéria)
Sport

Rangadót veszített a KFC (galéria)

Benne volt a mérkőzésben az egyenlítés, de az is, hogy kiütéses vereség lesz a vége. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Jánoshalma megyei labdarúgó rangadón végül teljesen megérdemelt vendégsiker született. A találkozó előtt négy olyan fiatal labdarúgónak köszönték meg a játékát, akik úgymond kiöregedtek az ifjúsági csapatból.

Ősszel súlyos, 6-1-es vereséget szenvedett a Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Jánoshalmától idegenben. A visszavágás fűthette leginkább a halasi játékosokat a hazai mérkőzésre készülve. Remek idő fogadta a Bundzsák Dezső Sportközpont centerpályájára kifutó csapatokat és a meccsre kilátogató nézőket. A kezdő sípszó előtt köszöntötték Borka Barnabást, Gyenizse Bencét, Sutka Zsoltot és Tóth Ákost, akik kiöregedtek az utánpótlásból. A remények szerint a jövőben a felnőtt csapatot erősítik majd. 

A mérkőzés halasi szempontból rémálomszerűen indult, már a 2. percben a hazai kapuban táncolt a labda, miután Harnos Zoltán cselsorozatánál és lövésénél végig asszisztált a védelem. A folytatásban is voltak lehetőségei a Jánoshalmának, de a KFC is szerzett egy kapufát. Ha több góllal vezetett volna a vendégcsapat, az sem lett volna meglepő a sok hibával focizó halasiakkal szemben. A szünet után rendkívül eseménytelen 45 percet játszhattak a nézők, igaz volt lehetősége a mieinknek az egyenlítésre. Nem sikerült, viszont keretet adva a meccsnek a 86. percben Jeszenszky Roland betalált, így teljesen megérdemelten vitte el a három pontot a Jánoshalma. Faddikorr-Kiskunhalas FC - Jánoshalma 0-2. A szép búcsú reménye a hétvégéig szól, akkor erre Szabadszálláson lesz lehetőség. (Összefoglaló a mérkőzésről a kedd esti Sportmagazinban.)