Ranglistás Stúdiós elsőség
Sport

Ranglistás Stúdiós elsőség

Több helyszínen, több kategóriában szerepeltek a Stúdió 2000 TSE táncosai a hétvégén. Pécsről ranglista aranyat hoztak haza. Budapestről pedig egy lányformációs elsőséget (címképen) sikerült elérni Juhász Ágnes és Tóth Szilárd tanítványainak, de más szép versenytáncos eredmény is született a hétvégén.

Budapesten, szombaton a Formációs Jókai tánciskolás táncversenyen, lányformációban a Stúdió 2000 TSE halászteleki csapata nyert, a páros versenyen Zachradnik Richárd és Perényi Zsófia (képen alul) a gyermek latin kategória harmadik helyét, míg Hegyi Olivér és Csordás Róza a hetedik helyét szerezték meg.

Pécsen a Szigó Kupa keretében klubközi és ranglista versenyeket rendeztek a hétvégén. Vasárnap, a B felnőtt latin táncokban Németh Gábor és Váradi Csilla nyerték el az aranyérmet. A latin ranglista versenyt Miha Zerjav (Valcer) és Karcagi Laura nyerték meg. Pölyhe Máté (forma TSE) és Iszlatyi Kinga első közös latin ranglista versenyükön középdöntőbe táncolták magukat, és ott a 10. helyet szerezték meg. A D senior standard táncok kategóriájában Dóka Tamás (Free time) és Balázsi Edina 2. helyezést értek el.

Fotó forrása: Stúdió 2000 TSE

Még több cikk

Hét halasi úszóarany

Hét halasi úszóarany

Halasi tornászérmek

Halasi tornászérmek