Rekordnevezés a ranglista fallabda versenyen
Sport

Rekordnevezés a ranglista fallabda versenyen

Március 7-én került megrendezésre a Modinvest Kupa Senior Országos Squash Ranglista Verseny a Kiskunhalasi Centrum Sportközpontban. A már szokásosan jó hangulatban zajló versenyt 47 indulóval rendeztük meg három pályán az Esze Tamás lakótelepen található sportközpontban – közölte hírportálunkkal a szervező Szűcs János Dezső

Korán reggel már érkeztek versenyzők, akiket reggelivel és egy kis teával vártunk, hogy a közel 81 meccset időben le tudjuk bonyolítani. Nagy öröm volt számunkra, hogy az eddigi sportbarátainkon kívül új versenyzők is megtisztelték versenyünket, így indultak Egerből, Zalaegerszegről, Győrből, Székesfehérvárról, Szegedről, Békéscsabáról, Budapestről fallabda játékosok. Külön köszönet a szövetségnek illetve személyesen Tóth Béla játékvezetőnek a verseny lebonyolításában végzett munkájáért – mondta Szűcs János Dezső.

Modinvest Kupa Senior Squash Ranglista Verseny eredményei:
+35 Női
1. Udvardi Leonóra
2. Nagy Mónika
3. Fábián Mónika
+35 Férfi
1. Mesterházy Sándor
2. Balázs Erik
3. Fődi Zoltán

Vigaszág győztese: Kovács Zoltán

+45 Férfi
1. Szalay Zsolt
2. Polczer Rajmund
3. Bottyány István
Vigaszág győztese: Sági István

+55 Férfi
1. Tóth Béla
2. Hovanyec Tamás
3. Vass Károly
Vigaszág győztese: dr. Tóth László

A látottak alapján biztosan állíthatjuk, hogy sokszor kiemelkedően jó meccseket láthattunk, főként a hölgyeknél illetve a +35 férfi kategória döntőjében. Nagy meglepetéseket a +55 férfi korcsoport mezőnye hozott, ahol a szegedi szeniorok szerepeltek a vártnál jobban. A pálya talán nem „feküdt” mindenkinek, ennek ellenére úgy gondoljuk mindenki jó és elegendő meccset tudott játszani.

Az első három helyezetten felül a vigaszágak győzteseit is díjaztuk támogatónk jóvoltából.  A verseny után öröm, hogy még az itt „alvósokon” felül egy páran maradtak velünk beszélgetni a versenyt követő vacsorára és az azt követő bowlingozásra, kikapcsolódásra. Köszönjük mindenkinek, akik velünk voltak. Jövőre Veletek és másokkal is ugyanitt – zárta nyilatkozatát Szűcs János Dezső szerevző.

Fotók: Centrum Sportközpont Kiskunhalas