Remek győzelem a Mórahalom ellen (galéria)
Sport

Remek győzelem a Mórahalom ellen (galéria)

Zsinórban a harmadik mérkőzését nyerte meg a Kiskunhalasi FC női csapata a megyei labdarúgó-bajnokságban. A lányok tavasszal még veretlenek, ráadásul kilenc rúgott gól mellett egyik ellenfél sem tudta bevenni a kapujukat. Vasárnap délelőtt a második helyen álló Mórahalom volt az ellenfél.

A Mórahalom sem tudta megállítani a Kiskunhalasi FC női csapatát. Halász Géza tanítványai idei harmadik mérkőzésükön is győztesen hagyták el a pályát. A tabella második helyén álló mórahalmiak nem titkoltan azzal a céllal érkeztek a Bundzsák Dezső Sportközpontba, hogy megszilárdítsák helyüket. A vendégek mérlege imponáló volt, ugyanis eddig csupán két gólt kaptak a bajnokságban, igaz a szerzett gólok száma is csak 12 volt. A halasiak viszont ráakadtak a góllövőcipőre, ugyanis a tavalyi utolsó fordulóban hét, a tavaszi első körben öt, míg legutóbb három gólt szereztek a lányok. 

A sorozat vasárnap is folytatódott. A mezőnyben egyenrangú ellenfél volt a Mórahalom, de a találkozó egyetlen találatát rögtön a szünet után Nyitrai Nóra szerezte. Volt helyzete a halasiaknak is, de a második félidő második felében a vendégeknek is akadt lehetősége. A lányok nagyot harcoltak és megtartották a győzelemhez szükséges minimális előnyüket. Kiskunhalasi FC - Mórahalom 1-0. Képes összefoglaló kedden este, a Sportmagazinban.