Remek meccsekkel indult a kispályás rájátszás (galéria)
Sport

Remek meccsekkel indult a kispályás rájátszás (galéria)

Izgalmas, fordulatos mérkőzésekkel, a rájátszással folytatódott a Connextion Városi Teremlabdarúgó Bajnokság. A Horváth István Sportcsarnok lelátói megteltek, a nézők kilenc mérkőzésen 41gólt láthattak. A végső győzelemre is esélyes csapatok közül a Rose legyűrte a helyzetekig eljutó Connextiont, a Retro már két góllal vezetett, de a második játékrészben egyenlített a Totya Boltja, a Cel pedig egy izgalmas meccsen múlta felül a TuTu csapatát. 

Az első fordulót játszották a Connextion Városi Teremlabdarúgó Bajnokságban. Az alapszakaszt követően három csoportban folytatódtak a küzdelmek, öt fordulón át összesen 45 mérkőzést láthatnak a nézők. Ebből kilencet szombaton játszottak, ezeken 41 gól esett. Rögtön gólzáporral nyitott a sorozat, a Mappa Papír 6-3-ra győzte le a Csillagászokat, ez volt a nap legtöbb találatát hozó meccse. Nyolc gól volt a New-Born FC és a Petruzsa mérkőzésen, hat kettes leosztásban. Izgalmas volt a Szivacs FC és Tázlária összecsapása, a győztes gólt utóbbi csapat szerezte meg.

A nap utolsó három találkozója rangadónak számított. A Retro és a Totya Boltja meccs első félidejében Vincze Viktor öngólt vétett, majd Szűcs Kristóf remek egyéni alakítása után 20 perc után a Retro vezetett 2-0-ra. A fordulás után előbb Földes Péter bombázott a hálóba, majd 36. percben Grácz Roland egyenlített. Ez maradt a végeredmény is. A Rose - Connextion mecsre megérkezett Vida Máté magyar válogatott labdarúgó, aki egykori csapatáért a Rose győzelméért szorított. Ha nem is könnyedén, de nagy csatában a tavalyi bajnok behúzta a három pontot. A Connextion valószínűleg minden ellenfele dolgát megnehezíti majd. A nap utolsó meccsén a TuTu és a Cel FC meccselt. Az alapszakaszban a TuTu nyert, most a Cel volt a jobb, egyetlen góllal. A találkozón egyébként rengeteg helyzet kimaradt, a Cel kapufákat is lőtt. Ráadásul néhány pillanatra meg kellett szakítani a meccset, mert begurult a pályára egy kismotorral a TuTu kapusának, Feketű Norbertnek a kisfia.

Eredmények: Mappa Papír - Csillagászok 6-3, Sopi - Rongyász FC 0-3, Barta Motor - Madosz 4-1, Tázlária - Szivacs FC 4-3, New-Born FC - Petruzsa FC 6-2, Rolló-Halas Balota - Pele DVK 1-1, Totya Boltja - Retro 2-2, Rose - Connextion 2-0, Cel FC - TuTu 1-0. A rájátszás holnap folytatódik.