Sikeres táncosaink nagy ünnepre készülnek
Sport

Sikeres táncosaink nagy ünnepre készülnek

Remek hétvégét tudhatnak maguk mögött a pro urbe díjas Studio 2000 TSE sportolói. Több kategóriában idehaza és külföldön is eredményesen versenyeztek a párosok. És ugyan javában benne vannak versenytáncosaink a megméretésekben, de egyre hangsúlyosabb szerepet kap a 30. születésnapjukra készülés, amit három napos bemutató sorozattal ünnepelnek április közepén.

Február 29-én és március 1-én léptek parkettre a Studio 2000 TSE versenyzői különböző versenyhelyszíneken itthon és külföldön, még pedig szokásuknak megfelelően győzelmekkel, dobogós helyezésekkel tűzdelve fellépéseiket. A studiós sikerekről Juhász Ágnes tájékoztatta szerkesztőségünket.

Miha Zerjav és Karcagi Laura

Dübörög a versenyszezon és minden hétvégére jut egy komoly megmérettetés sportolóinknak - mondta elégedetten a művészeti vezető. Portugáliába utazott Miha Zerjav /Valcer/ és Karcagi Laura, akik a Lisszabonban megrendezésre kerülő Latin World Open-en a középdöntőbe jutottak és ott a 8. helyet sikerült megszerezniük. Ezzel az eredménnyel értékes világranglista pontokat gyűjtött párosunk.

Kiss Zsombor és Albert Emma a dobogó 2. fokán

Magyarországon a Danza Kupa keretében rendezték meg klubközi versenyeken kívül az E hattánc, D nyolctánc, C tíztánc és B tíztánc országos bajnokságot is. Tíztáncosaink remekül szerepeltek, de a klubközi versenyeken indulók is szép eredményeket szereztek.

Oláh Regő és Pitonya Fruzsina a 4. helyen

Kilenc páros indult a Studio 2000 színeiben, köztük egy páros volt, aki először mutatkozott be hivatalosan is, igazolt versenyzőként. Máté Milán és Kovács Karina (címképen) először a klubközi versenyeken szereztek egy első és egy hatodik helyet, E junior II. standardban és latinban, majd az E hattánc junior II-es mezőnyében országos bajnokok lettek.

Teremi Roland és Pitonya liza az 5. helyen

További eredmények:

  • Zahradnik Richárd és Perényi Zsófia E gyermek standard 5. hely, latin 4. hely, E hattánc OB: elődöntő
  • Teremi Roland-Pitonya Liza: D junior I. standard 6. hely, latin 5. hely, D junior I. nyolctánc OB: 5. hely
  • Oláh Regő és Pitonya Fruzsina: C junior II.  latin 4., ifjúsági korosztályban szintén 4..hely
  • Tóth Marcell – Lakatos Zsófia /Sundance/: E junior 2. latin 4. hely, D junior II. latin középdöntő
  • Kiss Zsombor – Albert Emma /AdriaSzigo/: B junior II. tíztánc OB: 2. hely
  • Céh Barna / Danza/ - Bednarik Bianka : C junior II. standard 2.  hely
  • Ercsi Dániel és Patai Vanessza: B ifjúsági tíztánc OB 2. hely
  • Váradi Balázs –Berendi Klaudia /FreeTime/: C felnőtt latin 10. hely

Tóth Szilárd, Alebert Emma, Juhász Ágnes és Kiss Zsombor

Az eredményeinket remélem az elkövetkezendő időszakban  is gazdagítjuk - Mondta Juhász Ágnes.. A most következő hétvégén a területi bajnokságok következnek, ahol remélem megint jól teljesítenek a párosaink! És emlékeztetőül most már minden tudósításomban kitérek egyesületünk nagy eseményére, amely ezúttal háromnapos lesz. A harmincadik születésnapunkat három napon át szeretnénk együtt ünnepelni Kiskunhalassal.  A április 16-17-18-i a tánc ünnepünk gálákkal és szabadtéri tömegtánccal hozza lázba egy hosszú hétvégén városunkat. A részletekről hamarosan beszámolok - zárta szavait a klub vezetője.

Képek forrása: Studio 2000 TSE