Sima sziládys győzelmek futsalban (galéria)
Sport

Sima sziládys győzelmek futsalban (galéria)

Hazai pályán is bemutatkozott a megyei futsal bajnokságban a Szilády RFC.  Az U15-ös és az U17-es korosztály is a Kelebia ellen játszott a Dékáni-sportcsarnokban. A két mérkőzésen összesen 28 alkalommal zörrent meg a vendégek hálója.

Lehet-e párhuzamosan nagypályás bajnokságon és kispályás futsalban is teljesíteni? Valószínűleg ezt az idény megadja a választ erre a felvetésre a Szilády RFC edzői számára, ugyanis z U15-ös és U17-es korosztály mindkét színtéren szerepel ebben a szezonban. A fiatalabbak a Kelebia ellen játszották első mérkőzésüket a Dékáni Árpád Sportcsarnokban. Zákány Sándor tanítványai nem kezdtek jól, mert az első percben a védők határozatlanságát góllal büntették a vendégek. Néhány perc kellett csak az egyenlítéshez, de Németh Gergő góljára válaszoltak a kelebiaiak is. Rendezte a sorokat az RFC, Szuromi Vajk egyenlített a 10. percben, ezután a hátralévő fél órában Badinszki Bálint, Németh Gergő, Molnár Barna és Hideg Máté találataival magabiztos halasi győzelem született. Szilády RFC - Kelebia 7-2. 

Az U17-es korosztály egy idegenbeli, 9-1-es győzelemmel hangolt a Kelebia elleni hazai meccsre. A Szilády az ötödik percben szerezte meg a vezetést és 12-0-ig meg sem állt a gólgyártásban. Ekkor szépítettek a vendégek, de ezután ismét a halasi fiatalok parádéztak és meg sem álltak 21 gólig. Szilády RFC - Kelebia 21-1, a halasi gólokon Fodor Zsombor 6, Sörös Levente 5, Angyal Kende 3, Gazdag Károly 3, Vuits Gergő 2, Teremi Dániel 1 és Kőrösi Dániel 1 osztozott.