Sportolókat köszöntött a polgármester
Sport

Sportolókat köszöntött a polgármester

Sportolók meséltek eddigi pályafutásukról és a közelmúltban elért eredményeikről a Városháza dísztermében Kiskunhalas polgármesterének. Fülöp Róbert meghívására több sportág képviselői is eljöttek a találkozóra.

Az eseményen ott voltak többek között a Halasi Boksz Club tagjai is. A csapat edzője beszámolójában a tehetséges fiatalok közül külön kiemelte Magyar Csengét, aki bár még csak pár hónapja kezdett el bokszolni, máris szép eredményeket tudhat magáénak. Csenge kérdésünkre elárulta, miért választotta éppen ezt a kemény sportot.

- Korábban több sportágat is kipróbáltam, de valahogy egyikben sem éreztem otthonosan magam. Az ökölvívásra bő fél évvel ezelőtt találtam rá. Nagyon megtetszett, és az is fontos szerintem, hogy egy lány meg tudja védeni magát, a box pedig önvédelem szempontjából is jó választás - mondta el Csenge, aki az ökölvívó diákolimpién ezüstérmet szerzett a közelmúltban.

A Kiskunhalasi Hapkido Szakosztály tagjai legutóbbi versenyükről több kategóriában is dobogós helyeken végeztek. A csoport vezetője szerint sikerük a tagok kitartásában rejlik. Városunk polgármestere azt mondja, a kimagasló eredményeket elérő sportolók köszöntését a jövőben is folytatni szeretnék, így hamarosan újabb találkozót rendeznek. Az esemény végén minden jelenlévő kapott egy emléklapot és egy Halashoz kötődő ajándéktárgyat, majd elkészülhetett a közös fotó is.

Még több cikk

Kondorosi fiaskó

Kondorosi fiaskó

Pedal & Caffé a Giro-n

Pedal & Caffé a Giro-n

Hozzászólás (0)