Sportos emlékezés a Szent József-iskolában (galéria)
Sport

Sportos emlékezés a Szent József-iskolában (galéria)

Már a 43. állomásához érkezett az ifj. Várhegyi József Asztalitenisz Emlékverseny, amelynek ezúttal is a Szent József Katolikus Általános Iskola volt a házigazdája. Már hagyományosnak mondható, hogy nemcsak a halasi iskolák küldik el versenyzőiket, hanem a tázláriak is. 

Hosszú labdamenetek, csuszák és bizony jónéhány hálóba ütött labda. Ismét nagyüzem volt a Szent József Katolikus Általános Iskola tornatermében. Szombaton rendezte meg az intézmény az ifj. Várhegyi József Asztalitenisz Emlékversenyt. Közel harmincan vállalták a megméretést, ők több korcsoportban mecseltek egymással. Idén is volt családi bajnokság is, amely már az előző évben is népszerű volt. 

A 3-4. osztályos fiúknál Földvárszki Viktor (Szent József) nyert, a lányoknál a tázlári Balogh Laura volt a bajnok, a hazai színekben versenyző Krepsz Leonóra második volt. Az 5-6. osztályos fiúknál Németh Balázs (Tázlár) győzött Nagy Máté és Dózsa Botond előtt. A lányoknál Dózsa Luca volt az első Hanák Zsuzsanná és Horváth Lilit megelőzve. A 7-8. osztályosoknál Fenyvesi Kevin (Tázlár), Halmágyi Endre és Madaras Ádám volt a sorrend. Részletek a kedd esti Sportmagazinban.