Studiós érmek, helyezések
Sport

Studiós érmek, helyezések

Március 9-én volt Kisteleken, a ProArt táncklub szervezésében ifjúsági és felnőtt latin ranglista és klubközi versenyeket rendeztek, amelyen a kiskunhalasi székhellyel működő Studió 2000 TSE sportolói is parkettre léptek - tudatta hírportálunkkal Juhász Ágnes a halasi versenytánc klub művészeti vezetője. A studiós párosok dobogós, döntős és elődöntős eredményeket értek el.

A klubközi versenyeken Reznák Zsolt és Dubai Dóra C junior II standard táncokban győzött, a latin táncokban harmadikak lettek. Ifjúsági korosztályban standardből  negyedik, latinból az elődöntő jelentette a verseny végét számukra. Prohászka Tamás és Gendur Kíra C ifjúsági latin táncokban a 7. helyen végeztek, míg a felnőttek között bejutottak a döntőbe és ott a hatodik helyet érték el. Papp Gergő és Horváth Liza C ifjúsági és felnőtt korosztályban is a döntőről éppen lecsúszva, az elődöntőben végeztek.

Patkós Máté és Juhász Dóra /ProArt/ B ifjúsági standardben ezüstérmesek lettek, míg latin táncokban az elődöntő jelentette a végállomást számukra. Este következtek a ranglista versenyek! A népes mezőnyben Szőnyi Balázs és Kovács Anna a 21. helyen, Pölyhe Máté /Forma/ és Iszlatyi Kinga a 17. helyen végeztek. Miha Zerjav /Valcer/ és Karcagi Laura (címképen) a döntőben, óriásit táncoltak, és ott a második helyet szerezték meg.

Fotó: Juhász Ágnes