Stúdiós sikerek külföldön
Sport

Stúdiós sikerek külföldön

A Stúdió 2000 TSE táncosai a téli felkészülés után megkezdték az idei versenyszezont. Két párosuk külföldön lépett táncparkettre és szépen helytálltak. A kiskunhalasi versenytánc klub művészeti vezetője, Juhász Ágnes pedig az egyesület sportdiplomáciai kapcsolatait erősítette pontozóként Belgiumban.

Antwerpenből adott jó hírt szerkesztőségünknek Juhász Ágnes, aki egy rangos belga nemzetközi táncversenyen bíráskodott a hétvégén. Belgium nagy városa adott otthont a Nemzetközi Versenytáncsport Szövetség (WDSF) egyik rangos nyílt megméretésének - mondta a klubvezető. Jómagam pontozóbíróként voltam jelen, de két versenyzőnk is parkettre lépett és kiválóan szerepeltek. Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 21 év alattiak versenyében, latin táncokban pénteken az ötödik helyen végeztek, szombaton a world open latin táncokban pedig a huszonhetedik helyen zártak (címképen, fotó Juhász Ágnes).

Juhász Ágnes a klub művészeti vezetője, a háttérben Tóth Szilárd táncpedagógus (fotó Kovács Iván)

Vasárnap Lengyelországban a sziléziai Zawiercie-ben egy meghívásos nemzetközi versenyen léptek parkettre táncosaink - közölte a művészeti vezető. Patkós Máté és Juhász Dóra (Pro-art) standard táncokban holtversenyben a 7-8. helyen végeztek, latin táncokból pedig a 17. helyre sorolták őket. Ezek fontos és motiváló eredmények a párosoknak, de a klubunk többi tagját is ösztönzik a további munkára. Remélem a jubileumi évünkben (az idén lesz 30 éves a Stúdió 2000 TSE szerk.) sok szép sikerrel gazdagítjuk eredményességünket!