Stúdiós világranglista pontok Riminiből
Sport

Stúdiós világranglista pontok Riminiből

Július 13-án és 14-én rendezték a WDSF (Táncsport Világszövetség) Grand Slam Standard és Latin táncversenyt Riminiben, Az Expo Centrumban megtartott versenytánc fordulón egy halasi páros is parkettre lépet. A Studió 2000 TSE egyik legkiválóbb kettőse,  Miha Zarjev (Valcer) és Karcagi Laura (Studió 2000 TSE) a latin táncokban mérették meg magukat és a legjobb 24 páros közé értek - tudatta Juhász Ágnes a halasi klub művészeti vezetője. (címkép fotó Josef Cech)

Ezen a hétvégén Miha Zarjev (Valcer) és Karcagi Laura ismét kimagasló eredményt ért el, Riminiben, Olaszországban - mondta örömmel Juhász Ágnes. A legrangosabb világranglista pontszerző versenyen, a latin Grand Slam-en, 126 párosból jutott be a legjobb 24 közé párosunk, majd az elődöntő 22. helyén fejezték be ezt a fantasztikus hétvégét.

Miha Zarjev (Valcer) és Karcagi Laura (Studió 2000 TSE)

Ez óriási eredmény, figyelembe véve a verseny szakmai színvonalát és az induló mezőny erősségét. A sok-sok munka meghozza a gyümölcsét és top-párosunk egyre feljebb lép a ranglistán. Gratulálunk a Miha és Laura! - zárta röviden tájékoztatását a művészeti vezető.

Kép és hírforrás: Studió 2000 TSE