Szilády RFC: együttműködési megállapodás a Budapest Honvéddal
Sport

Szilády RFC: együttműködési megállapodás a Budapest Honvéddal

Együttműködési megállapodást írt alá szerdán a Budapest Honvéd és a Szilády RFC - kaptuk a hírt Fodor Tamástól, a halasi egyesület elnökétől. A közös munkálkodás során lehetőség lesz sziládys focisták próbajátékára, korosztályok közötti edőzmérkőzésekre és szakmai kozultációkra is. 

Az elmúlt években már több Szilády RFC nevelés került a Budapest Honvéd csapatához, a két egyesület között jó volt a kapcsolat. Ez tegnaptól tovább erősödött, ugyanis együttműködési megállapodást kötöttek a klubok. Kun Gábor, a Honvéd FC Kft. ügyvezetője; Herczeg Vince, a Honvéd-MFA igazgatója; Fodor Tamás, a Szilády RFC elnöke; Vincze Attila, a Szilády RFC sportigazgatója és Vatai Attila régióvezető vett részt az ünnepélyes aláíráson.

- Újabb mérföldkóhöz érkeztünk. A sziládys fiatalok számára a Honvéd lehetőséget biztosít próbajátékra, a jövőben az U7 - U13-as korosztály edzőmérkőzéseket játszhat egymással.  Szakmai konzultációkat, továbbképzéseket lehet tartani majd és a Budpaest Honvéd NB I-es csapatának hazai mérkőzéseit is látogathatjuk - tudtuk meg Fodor Tamás elnöktől. - A halasi klub kiemelkedő nevelő munkájának eredményeként az elmúlt 12 hónapban 4 játékos is érkezett hozzánk, üdvözöljük őket futballközösségünkben, reméljük együttműködésünk hosszútávon is sikeres lesz- írta a megállapodás kapcsán a Honvéd a közösségi oldalán.