Szilády, Szilády!
Sport

Szilády, Szilády!

Hat mérkőzés, öt győzelem egy döntetlen, remek meccsek, rengeteg szurkoló és egy jó hangulatú szombat. A Kiskunhalasi Szilády RFC remek házigazdának bizonyult a Kölyökliga U10-es és U11-es korosztály 13-15. fordulójának. Ráadásul a hazaiak mindent megtettek azért, hogy győztesen hagyják el a pályákat. Csupán egy döntetlent engedélyeztek az ellenfeleknek, az U11-es csapat a Nyugati-csoport élén végzett, míg az U10-es válogatott három győzelemmel mutatta meg, érdemes ezt a szép sportágat választani.

 
 
 
Szépen zárta az őszi, szabadtéri szezont a Kiskunhalasi Szilády RFC U10-es és U11-es csapata. A halasiak voltak a házigazdái a Kölyökliga utolsó három fordulójának. Szép számú közönség előtt léptek pályára a focisták. Az U11, Rencsár József irányításával hibátlan mérleggel várta ezt a kört, a legkomolyabb riválisnak a Gödöllő bizonyult, amellyel 1-1-es döntetlent játszottak a srácok a nyitókörben. Ezután viszont a Vác és a Szekszárd is megtapasztalta, miért is vezeti az RFC a tabellát. A két győzelem és egy döntetlen azt jelentette, hogy a Szilády végzett a Nyugati-csoport élén, veretlenül.
Az U10 Pozsár Mátyás irányításával vágott neki az utolsó körnek. A fiúk itt is megmutatták, hogy lehet szívvel, lelkesen és persze eredményesen focizni. A záróforduló előtt a csapat a negyedik helyen állt a tabellán. A Gödöllő, a Vác és a Szekszárd ellen három győzelmet ért el a csapat. Az RFC ebben a korosztályban 9 győzelemmel és három vereséggel zárt, amely kiváló teljesítményt takar.
Jáger Levente
Fotók: Hideg József