Tizedszer báloztak a halasi sportolók (galéria)
Sport

Tizedszer báloztak a halasi sportolók (galéria)

Szombaton este a Sóstó Csárda volt a házigazdája a tizedik Sportbálnak. A hagyományoknak megfelelően a vacsora és a mulatság előtt emlékdíjak átadására került sor. A hangulatra ezúttal sem volt panasz.

2011-ben rendezték az elsőt, szombaton este pedig már tizediket. A Sportbálra ismét megtelt a Sóstó Csárda, a versenyzők hozzátartozóikkal, barátaikkal ünnepelték meg az elmúlt esztendő sikereit. A vacsora és a mulatozás előtt adták át az emlékdíjakat. Idén a Gulyás József Emlékdíjat Kovács Benő labdarúgóedző kapta meg, aki 1988. óta ténykedik szeretett sportágában. Az elismerést Gulyás Luca és Onhausz Miklós adta át. 

A Schneider Pál Emlékdíjat Minda Róbert vehette át, ő 16 esztendeje játékvezető. A kitüntetést Schneider Pálné adta át. A Csáki Öcsi Emlékdíjat idén az Old Boy tornászok (Csikós Csaba, Kárpi Róbert, Mamlecz Zsolt, Modok Gábor, Nagy Czirok Károly, Pásztor Gábor, Varga Zsolt, Jáger Levente) érdemelték ki. Az elismerést Csáki László özvegye, Éva asszony adta át. A Sóstó Csárda megköszönte a bál szervezésében nyújtott segítséget Csala Mónikának és Jáger Leventének. A finom falatok elfogyasztása után Dj. Csongi retrodiszkójára mulattak a vendégek.