Újra röpködnek a nyilak
Sport

Újra röpködnek a nyilak

A veszélyhelyzet és annak következményei alaposan felforgatták életünket, de a néhány hónapos kényszerszünet után szerencsére újraindult minden a sportban is. A Kiskunhalasi Darts Club legutoljára farsang idején rendezhetett versenyt, természetesen a hagyományos maskarás kupát, amelyen szokatlanul sokan próbáltak 180-at dobni. Az újraindulással, Vlasits Zoltán elnök szervezésében már tornát is rendeztek, sőt a következőnek is megvan már az időpontja.

Az egyik legrégebbi halasi versenyző, Nagy Gábor tiszteletére Gábor Kupa néven rendezett tornát a Kiskunhalasi Darts Club a veszélyhelyzet feloldása után. A Randevú Sörbárban rendezett tornán 501 dupla kiszálló volt a versenyszám, szoros, az utolsó pillanatig kétséges párharcokkal. A jubileumi, 20. Gábor Kupát végül Balkó István nyerte, Kutyka Károly és Nagy Péter előtt.

A nagy sikerre való tekintettel augusztus elsején újabb viadal helyszíne lesz a sörbár. Ezúttal családi darts versenyt hirdetett meg a helyi club. A versenyszám 301 szimpla kiszálló lesz. A verseny szombaton 15 órakor kezdődik. A családi kupán díjazzák az első három helyezett versenyzőt és különdíjak átadására is sor kerül.