Ütős évkezdet a bunyósoknál (galériával)
Sport

Ütős évkezdet a bunyósoknál (galériával)

Nagy lendülettel kezdte az újévet a Halasi Box Club tagsága.Néhány nappal a töltött káposztás és a bejglis időszak után kemény tréningen vettek részt ökölvívóink a Szent Imre utcai edzőteremben. A foglalkozáson ott volt az egyesület nemrégiben megválasztott elnöke, Varsányi Vera is, aki ismertette az elképzeléseit. 

Közel harminc ökölvívó és a sportot szerető jelent meg a Halasi Box Club első idei edzésén. Átjöttek a kiskőrösiek is, akik évek óta szoros kapcsolatot ápolnak az itteni bunyósokkal. A tréningre eljött Varsányi Vera, akit a közelmúltban a közgyűlés elnöknek választott. Elmondta, hogy mindenkire számít, eddig is sok segítséget kapott a korábbi elnökségtől, a jelenlegi vezetéssel pedig kiváló a kapcsolata. Idén is lesz Testvérvárosok Kupája, Mester Sándor elnökségi tag pedig arról beszélt, hogy szorosabbra fűzik a kapcsolatot a szabadkai ökölvívókkal, a tervek szerint közös edzések lesznek majd a vajdasági városban. 

Elhangzott az is, hogy meghívás érkezett Szlovákiából, egy nemzetközi versenyre. Január végén 5-6 halasi bunyós szerepelhet majd a rangos megméretésen. A tájékoztatót követően a versenyzőknek mérlegelés volt, majd kőkemény gimnasztika, árnyékboksz után sűrűn csattatak az ütések a ringben. Varsányi Vera beszélt a terveiről, erről a szerdán megjelent Halasi Tükörben olvashatnak részleteket.