Ütős tábor, ahol sokat mosolyognak (galéria)
Sport

Ütős tábor, ahol sokat mosolyognak (galéria)

Jó helyen vannak azok a gyermekek, akik részt vesznek az idei Ütős Táborban, amelynek szervezője a Halasi Box Club. Az érdeklődők nemcsak a sportág alapjaival ismerkedhetnek meg öt nap alatt, hanem egyéb programokat is rendeznek számukra.

- Elkezdtük, a hangulat jó, a gyermekek jól érzik magukat - adott egy rövid helyzetértékelést érkezésemkor Varsányi Vera, a Halasi Box Club elnöke a Szent Imre utcai edzőteremben. Az egyesület idén is megrendezi Ütős Táborát, amely iránt ezúttal is élénk érdeklődés volt. A jelentkezők hétfőn reggel gyülekeztek először, a napközis jellegű program hasznos elfoglaltságot jelent a szünidőben a diákok számára. A finom reggeli és ismerkedés után már az első edzéseket vezényelte a klub fiatal versenyzője Török Gergő.

Lehóczki László edző keményen, de kesztyűs kézzel bánt a táborlakókkal, akik bizony elfáradtak a foglalkozás alatt. Ráadásul a nyitónapon még a birkózás rejtelmeibe is bevezették őket. Varsányi Vera érdeklődésünkre elmondta, hogy az ebédet a Tiszti Klubban oldják meg. Igyekeztek a sport mellé változatos programokat szervezni a gyermekeknek. Többek között kézműveskedés, lovaglás, strandolás, hűtőmágnes készítés szerepel a napirendek között. Az Ütős Tábor péntekig tart majd. (Részletek a szerdai Halasi Tükörben.