Véget ért az OTP Bank-Bozsik Program őszi sorozata (galéria)
Sport

Véget ért az OTP Bank-Bozsik Program őszi sorozata (galéria)

Télies időjárással búcsúzott el az OTP Bank-Bozsik Program őszi sorozata Kiskunhalason. A Bundzsák dezső Sportközpontban az U11-es és U13-as korosztály kapott játéklehetőséget. A házigazda Szilády RFC mellett a Kiskunhalasi FC, a Kiskunmajsa és a Kunfehértó képviseltette magát a záróeseményen.

Újraindítása óta egyre népszerűbb az OTP Bank-Bozsik Program.  A program fő célkitűzései a tömegesítés, a tehetségkutatás és a tehetségek fejlesztése. Ennek elérése érdekében a Magyar Labdarúgó Szövetség egységes, átlátható rendszert hozott létre, amely naprakész, hiteles és ellenőrizhető formában regisztrálja a programban résztvevő labdarúgókat. A verseny és képzési rendszer kialakítása megfelel az UEFA és a FIFA szakmai követelményeinek. A kiskunhalasi körzet az első pillanattól kezdve részt vett a programban. Az őszi sorozat záróeseményén több egyesület is képviseltette magát.

Az U11-es és az U13-as korosztályt ezúttal a házigazda Szilády RFC mellett a Kiskunhalasi FC, a Kiskunmajsa és a Kunfehértó képviselte. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Huber Gábor, a Magyar Labdarúgó Szövetség klubfejlesztési mentora is.  A járványügyi szabályok betartása mellett három pályán folyt a küzdelem, az egymás elleni játékon volt a fő hangsúly. A mérkőzések alatt az edzők folyamatosan instruálták a játékosokat, akik igyekeztek minden utasítást betartani. A sorozat a tervek szerint tavasszal folytatódik.