Vereséggel rajtolt a KFC (galéria)
Sport

Vereséggel rajtolt a KFC (galéria)

Egy nehéz ellenfél ellen kezdte meg az idei tavaszi szezonban a szereplését a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A formálódó, fiatal kerettel játszó halasiaknak nem lehettek vérmes reményei, de a Kerekegyháza elleni mérkőzésen, ha kevesebbet hibáznak, még jobb eredményt érhettek volna el. A vendégek így is magabiztos győzelmet arattak úgy, hogy még egy kapufa is bekerült a statisztikájukba.

Nincs könnyű helyzetben Agócs Zoltán, a Faddikorr-Kiskunhalasi FC három héttel ezelőtt kinevezett edzője. A keretből több meghatározó játékos is távozott, többen az utánpótláscsapatból kerültek fel a felnőtt keretbe. Erősítés jelenthet az edzőmeccsen biztatóan szereplő Háda Zoltán a Kerekegyháza ellen még nem léphetett pályára. A szombat délutáni mérkőzésen kezdő csapat ebben az összeállításban most szerepelt először. A csalóka időjárás, némi szél fogadta a Bundzsák Dezső Sportközpont centerpályájára kifutó játékosokat.

Az már az első percekben látszott, hogy a vendégek sokat futnak és igyekeznek kihasználni labdarúgóik gyorsaságát. Ez helyzetekben is megmutatkozott, azonban a gól váratlanul esett, az addig is veszélyesen focizó Bashiri-Shahroodi Aria remekül érkezett a rövid sarokhoz és megszerezte a vezetést. Addig a halasiak derekasan harcoltak, az akarattal nem volt probléma, de több hiba is becsúszott a játékba. Ahogy telt az idő, egyre jobban látszott a fáradtság a hazaiakon, ezt pedig a 76. percben Kovács Péter egy szép lövéssel gólra váltotta. Közben volt egy fejes is, amely a felső lécen csattant, de Lengyel Péternek, a halasiak kapusának is volt védenivalója. A kevés veszélyes lehetőségünk Torma Barnabás nevéhez fűződik. A Kerekegyháza megérdemelten nyert Kiskunhalason. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kerekegyháza 0-2. Összefoglaló a kedd esti Sportmagazinban.