Virág nélkül a megye egyben (galéria)
Sport

Virág nélkül a megye egyben (galéria)

Tizenharmadik megyei bajnoki címét ünnepelte a KB Autoteam SE női kézilabda csapat péntek este a Hirling József Lovaspark Nyereg Klubjában. Virág Erika edző nyolc év után elköszönt. Juhász Tibor megerősítette az együttest vállalkozása további támogatásáról, Fülöp Róbert polgármester folytatásra biztatta a csapatot, a lányok keresik az új edzőt és maradnak a megyei első osztályban.


A tizenöt éves klub működése során az idén tizenharmadik bajnoki címét szerezte meg. A csapat sikereinek felét Virág Erika edzői tevékenysége mellett érte el. Most azonban fordulóponthoz érkezett az együttes, mert a sikerkovács edző az ünnepségen bejelentette távozását, elsősorban családi okokra hivatkozva. Juhász Tibor, a névadó főszponzor kézilabdával díszített virágcsokorral köszönte meg az edzőnő munkáját.

A KB Autoteam SE együttese az ünnepi vacsora előtt

Az eseményen résztvevő Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere megköszönte a lányoknak eredményes szereplésüket és biztatta őket, hogy továbbra is képviseljék a női kézilabda halasi hagyományait megyei szinten, amihez erejéhez mérten a város is támogatást nyújt.

Fülöp Róbert polgármester a folytatásra biztatta a bajnok halasi csapatot

Csősz Szilvia, az egyesület elnöke (és játékosa) figyelmességi ajándékkal köszönte meg a főtámogatói segítséget Juhász Tibornak és átadta a szponzori jutalmakat a játékosoknak. Kérdésre elmondta, hogy a csapat egységes és elhatározott szándéka folytatni a küzdelmeket megyei szinten. Van elképzelés új edzőre és személyéről a közeli jövőben tájékoztatnak. Az elnök megnyugtatónak ítélte, hogy Virág Erika kinyilvánította készségét a szakmai munka további támogatására. A rendezvény vacsorával és zenés-táncos esttel folytatódott.