(►) Személyautó és büfékocsi ütközött (galéria)
Sziréna

(►) Személyautó és büfékocsi ütközött (galéria)

Csak a szerencsén múlt, hogy nem tömeges sérüléssel járó baleset történt abból az ütközésből, amelynek során egy szabályosan közlekedő Volkswagen büfékocsinak ment neki hátulról a mögötte haladó szerb rendszámú Opel Zafira Kiskunhalas és Pirtó között. A két járműben összesen 9-en ültek, a vétlen jármű női vezetőjét szállították mentővel a halasi kórházba. A roncsokat elnézve tényleg nagy mázli kellett ahhoz, hogy ne legyen súlyosabb következménye a karambolnak.

Elképzelhető, hogy elaludt annak a szerb rendszámú Opel Zafirának a sofőrje, amely hátulról nekiment egy Volkswagen büfékocsinak és az út menti árokba lökte Kiskunhalas és Pirtó között. Aki látta a helyszínt, könnyen hihette, hogy több súlyos sérültje is van a karambolnak. Három mentőautó érkezett a helyszínre és riasztották a halasi tűzoltókat is. Ők áramtalanították a járműveket. Kiderült, hogy a látszat ellenére egy sérültje van az ütközésnek, mégpedig a vétlen autó női vezetője. A szerb Opelben heten ültek, egyiküknek a homlokán keletkezett kisebb horzsolás. A helyszínen a Volkswagen utasa elmondta, hogy a kiskunhalasi vásárból tartottak hazafelé Nagykőrösre, amikor érezték, valami hátulról nekik jött. Szinte megemelkedett a büfékocsi hátulja. A buszmegállón át, annak tábláját kettétörve és több fának nekiütközve álltak meg az autók az árokban. A helyszínelés idején forgalomkorlátozás és torlódás volt a főúton. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.

ELŐZMÉNYEK 13,50

Jelenleg is tart a helyszínelés annál a balesetnél, ami Kiskunhalas és Pirtó között történt ma kora délután. Egy szerb rendszámú Opel Zafira és egy Volkswagen típusú mozgó büfékocsi közlekedett Pirtó irányába, amikor a személyautó belerohant hátulról a járműbe. Úgy tudjuk, a karambolban többen is megsérültek, őket a mentők a Semmelweis Kórházba szállították.