51 éves halasi férfit gyanúsítanak kábítószerkereskedelemmel
Sziréna

51 éves halasi férfit gyanúsítanak kábítószerkereskedelemmel

Közel 140 grammnyi, kábítószernek minősülő anyagot foglaltak el egy 51 éves kiskunhalasi férfi lakásában, ahová hétfőn délután, állampolgári bejelentésre mentek ki a járőrök. A helybélit tetten érték a rendőrök, amint két vevőt szolgált ki - ahogy a rendőrségi közlemény fogalmazott - fehér por állagú anyaggal.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint  a kiskunhalasi rendőrök hétfőn délután kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 51 éves helybélit. A férfi lakására a járőrök állampolgári bejelentés alapján mentek ki, ahol őt éppen tetten érték, amint két személynek alufóliába csomagolt, fehér por állagú anyagot értékesít.

A közlemény kitért arra is, hogy a férfi lakásán tartott kutatás során összesen bruttó 24,43 gramm új pszichoaktív anyagot – ismertebb nevén kristályt –, valamint bruttó 114,22 gramm zsályát foglaltak le. Találtak nála továbbá digitális mérleget, alufólia-pakkokat, és egyéb, a kábítószer csomagolásához használható tárgyakat. A helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotók: police.hu