Két Renault ütközött, két sérültet vitt kórházba a mentő (galéria)
Sziréna

Két Renault ütközött, két sérültet vitt kórházba a mentő (galéria)

Elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset kedden, negyed négy körül Kiskunhalason, a Jókai és a Kölcsey utca kereszteződésében. Egy Renault Clio és egy Renault Megane ütközött össze, két sérültet vittek kórházba a mentők.

16:23 A Clio utasai sérültek

Pontosítjuk korábbi információinkat: a karambol negyed négy előtt történt. A Renault Clio a Szabadság tér felől érkezett a kereszteződésbe, a Renault Megane pedig a Kölcsey utca irányából jött, amikor eddig tisztázatlan körülmények között ütköztek. A két autóban hárman utaztak, valamennyien használták a biztonsági övet. A Clioban egy idős nő és egy idős férfi ült, őket a kiérkező mentők a Semmelweis Kórházba szállították, vizsgálatuk ezekben a percekben is tart. Elsőleges adatok szerint sérüléseik könnyűek. A helyszínelés idején teljes útzár volt, aki tehette, a környező utcákon került. A baleset részleteit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.

15:40 ELŐZMÉNYEK

Néhány perccel ezelőtt két személyautó ütközött össze a Felsővárosi Általános Iskola közelében lévő forgalmas útszakaszon. Jáger Levente kollégánk jelenleg is a helyszínen tartózkodik. Telefonon azt közölte, minden irányból áll a forgalom a baleset miatt, ezért aki teheti, kerülje el a környéket! Elsődleges adatok szerint két Renault személyautó ütközött össze a Jókai és a Kölcsey utca kereszteződésében. A karambolban ketten sérültek meg, mindkét személyt mentőautó vitte a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba.

Fotók: Jáger Levente