Borotvát és női parfümöt rabolt a halasi férfi
Sziréna

Borotvát és női parfümöt rabolt a halasi férfi

Őrizetben a parfümös rabló - ezzel a címmel számoltunk be egy halasi bűnügyről július 23-án. Most hasonló ügyben indult nyomozás, a gyanúsított ezúttal egy helybéli férfi, aki nemcsak pacsulit, hanem borotvát is akart lopni, az őt feltartóztatni akaró biztonsági őrt fellökte. Ez pedig már rablásnak minősül,.

Újabb rablás, fényes nappal Kiskunhalason, egy áruházban. A police.hu tájékoztatása szerint az egyik kiskunhalasi áruház biztonsági őre telefonált be a rendőrségre hétfőn délelőtt, hogy bejelentést tegyen rablás miatt.  

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 10 óra 39 perckor egy női parfümöt és két borotvát lopott el úgy, hogy előtte az áruvédelmi eszközt eltávolította a termékekről. A ruhájába rejtett értékekkel együtt, fizetés nélkül akart távozni, azonban a biztonsági őr feltartóztatta. A tolvaj először együttműködést színlelt, később azonban meglökte a férfit, és zsákmányával együtt elmenekült.

A történteket az üzlet biztonsági kamerái rögzítették. A felvételek alapján a nyomozók rövid időn belül beazonosították és kevesebb mint két órával később az otthonában elfogták a rablás bűntettével gyanúsítható helybélit. A rendőrök a lakást átkutatták, és megtalálták a lopott termékeket. A 30 éves férfit előállították a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu