Brutális baleset, három halott Kiskunmajsa közelében (galéria)
Sziréna

Brutális baleset, három halott Kiskunmajsa közelében (galéria)

Tragikus baleset történt ma délelőtt Kiskunhalas és Kiskunmajsa között, Tajónál. Két személyautó ütközött össze, a karambolban hárman vesztették életüket.

14:32 Két nő és egy férfi hunyt el

Pontosította a balesettel kapcsolatos korábban kiadott tájékoztatását a rendőrség. Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a helyszínelés nem sokkal háromnegyed kettő előtt ért véget. A szörnyű karambolban két nő és egy férfi vesztette életét, két férfi pedig súlyosan megsérült. Nem hivatalos információink szerint az áldozatok kiskunmajsaiak és van köztük egy házaspár. A sérülteket végtagtöréssel kórházban ápolják.

Előzmények

A baleset délelőtt 9 óra körül történt, egyelőre annyit tudni, hogy két Volkswagen személyautó ütközött össze. Az esethez a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat is riasztották, és mentőhelikopterre is szükség volt.

Jól mutatja a karambol erejét, hogy a két jármű eleje gyakorlatilag eltűnt, és még a motor is kiszakadt a helyéről. A vétkes sofőr és a másik autóban ülő két másik személy is a helyszínen életét vesztette.

Mint a helyszínen megtudtuk, feltehetően az ezüstszínű autó sofőrje hibázott, a két kocsi pedig frontálisan ütközött össze.

A mentők két sérültet szállítottak kórházba. Úgy tudjuk, az egyik személy, akit a kecskeméti kórházba vittek, súlyos lapockasérülést szenvedett.

Az úton a helyszínelés és a mentési munkák miatt egyik sávon sem közlekedhettek járművek. Viszont később terelőúton tudtak haladni az autósok, rendőri irányítás mellett.

Közben egy távolsági busznak is műszaki mentésre volt szüksége. A sofőr szerette volna kikerülni a baleset helyszínét, ám e közben megakadt az útmenti árokban. A gyors segítségnek köszönhetően nem sokkal később a jármű ismét az úttesten volt.

A balesetről további részletek a Halas TV ma 19 órakor kezdődő Híradójában.