Elásta a milliós zsákmányának egy részét a tompai férfi
Sziréna

Elásta a milliós zsákmányának egy részét a tompai férfi

Először az sem, tudta, hogy milyen értékeket lopott az a tompai férfi, aki ellen most fejeződött be a nyomozás. A 35 éves gyanúsított több millió forint értékű szerszámgépeket, vadászathoz használt távcsöveket vitt magával egy garázsból. 

Augusztus 13-án bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint ismeretlen tettes behatolt egy tompai ingatlan garázsába, és onnan különböző műszaki cikkeket lopott el. A tolvaj több mint hatmillió forint értékben zsákmányolt elektromos szerszámgépet, kéziszerszámokat, valamint vadászathoz használt, nagyértékű távcsöveket és tartozékait. A police.hu közleménye szerint augusztus 27-én elfogták a gyanúsítottat, aki beismerte tettét, és vallomásában elmondta, hogy először nem is tudta, milyen nagyértékű tárgyakat lopott. Mikor ez kiderült számára, egy részét gyorsan eladta, a többit pedig elásta a háza udvarában. A rendőrök az elrejtett vadászati eszközöket megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

A jelentős értékre elkövetett lopással gyanúsítható, szabadlábon védekező 35 éves tompai férfi ügyében a kiskunhalasi nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Fotó: police.hu