Elhagyta a helyszínt a majsai sofőr, miután autóknak ütközött Nagykőrösön
Sziréna

Elhagyta a helyszínt a majsai sofőr, miután autóknak ütközött Nagykőrösön

Megijedt, ezért hagyta el a helyszínt. Erre hivatkozott az a kiskunmajsai nő, aki járművével két autónak is nekiment egy nagykőrösi áruház parkolójában, majd hazament.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 22-én délután. A police.hu közleményéből kiderült,  hogy egy személygépkocsi sofőrje egy nagykőrösi élelmiszerüzlet kiépített parkolójában tolatott. Nem volt elég körültekintő, nem vette észre a járműve mögött forgalmi okból álló másik autót, és nekiment.

Az ütközés után továbbindult volna, azonban kanyarodása közben járművének jobb elejével újfent nekiütközött egy másik parkoló gépkocsinak. A baleset következtében személyi sérülés ugyan nem történt, de a járművezető nem győződött meg arról, hogy valaki segítségre szorul-e, - adatai hátrahagyása nélkül - elhajtott a helyszínről.

Az ügyben a nagykőrösi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a gépkocsit vezető nőt. A zsaruk január 23-án Kiskunmajsáig mentek, ahol megtalálták a keresett autót és annak gazdáját. A nő kihallgatása során a felelősségét  lismerte, elmondta, hogy a csattanásokat bár hallotta, megijedt, ezért hagyta el a helyszínt.  A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a sofőrrel szemben szabálysértési eljárást indított.

Fotó: police.hu