Ellopta a pultosok pénztárcáját - fél nap alatt elkapták
Sziréna

Ellopta a pultosok pénztárcáját - fél nap alatt elkapták

Az egyik Kiskunhalas belvárosában működő szórakozóhely pultjáról lopott el a gyanú szerint két pénztárcát egy 25 éves halasi férfi. Úgy tűnik, K. Norbert nem tudott arról, hogy több biztonsági kamera is működött a helyiségben. A rendőrségnek így nem volt nehéz dolga, az eset után 11 órával már el is fogták a férfit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya november 28-án lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. Norbert 25 éves helyi lakost.

A Halasmédia úgy tudja, a férfi előző éjszaka bement a belvárosi szórakozóhelyre, és a zárás előtti percekben ellopta a pultban lévő két táskából az alkalmazottak pénztárcáját. Ezt követően az egyik utcában kivette a tárcákban található 190 ezer forintot, valamint némi külföldi valutát, majd a tárcát a személyes iratokkal együtt egy kukába dobta. A rendőrök pár órán belül megtalálták a kidobott pénztárcát és személyes iratokat is. A kiskunhalasi nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

A szórakozóhelyet üzemeltető vállalkozó és a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kiemelt bűnmegelőzési főelőadója is nyilatkozik a nap folyamán a Halas Televíziónak, és nálunk láthatják majd először a biztonsági kamerák felvételeit is. További részletek délután weblapunkon, este 7-től pedig a Halas TV Híradójában.

Hozzászólás (0)