Eltűnt a harkakötönyi Fehér László
Sziréna

Eltűnt a harkakötönyi Fehér László

Majdnem két hete annak, hogy utoljára látták Fehér Lászlót. A harkakötönyi férfi felkutatásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Eltűnt Fehér László.  A 62 éves harkakötönyi férfit február 8-án 18 óra körül látták utoljára, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt hozzávetőleg 185 centiméter magas, vékony testalkatú, a tartása görnyedt és sántítva jár. Félhosszú, ősz haja van, kék szeme, fogazata hiányos, jobb felkarján tetoválás van. Eltűnése napján zöld színű katonai nadrágot és kabátot viselt. Fején sapka volt, lábán gumicsizmát vagy bakancsot viselt.  

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.