Fahusángos rablás, magánlaksértéssel Kiskunmajsán
Sziréna

Fahusángos rablás, magánlaksértéssel Kiskunmajsán

Óvatlan volt egy kiskunmajsai pár, ugyanis nem zárták be a bejárati ajtajukat. A kereítésen átmászó, fahusánggal felfegyverkezett 37 éves férfi pedig kirabolta őket. A nyomozás a napokban zárult.

Rablás és magánlaksértés miatt kell felelnie egy 37 éves kiskunmajsai férfinek. A police.hu tájékoztatása szerint tavaly november 8-án rablásról érkezett bejelentés a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrsére.

A nyomozás adatai szerint kora délután egy, akkor még ismeretlen – egy nagyobb fa husánggal a kezében – átmászott egy helyi ingatlan kapuján. Mivel az óvatlan lakók a bejárati ajtót nem zárták be, a házba is akadály nélkül jutott be, ahol összetalálkozott a bérlőkkel. Az 59 éves nőt és 64 éves élettársát megfenyegette, majd a férfi pénztárcájából több tízezer forintot elvett, és távozott a helyszínről.

A rendőrök alig egy órán belül beazonosították és elfogták a rablás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves helyi férfit, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a kiskunmajsai nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadták az illetékes ügyészségnek.

Fotó: police.hu