Fának ütközött egy autó a majsai úton (galéria)
Sziréna

Fának ütközött egy autó a majsai úton (galéria)

Néhány perccel ezelőtt baleset történt a Kiskunmajsa felé vezető úton. Elsődleges adatok szerint komolyabb sérülés nélkül megúszta a sofőr.

17:30 Kinyílt az összes légzsák

A Chevrolet Kiskunmajsa felől érkezett, a sertéskombinátnál lévő kanyart követően haladt le az útról, az árokban megtett néhány métert és egy fának ütközött. A fiatal sofőr ki tudott szállni az összetört járműből, elsődleges adatok szerint nem sérült meg, ez annak köszönhető, hogy kinyílt az összes légzsák. A helyszínen megtudtuk, a fiatalember egy horgászatból tartott hazafelé, a feltételezések szerint elaludhatott a volán mögött. A vezetőt a mentő kivizsgálásra a halasi kórház sürgősségi osztályára szállították. Az esethez riasztották a halasi tűzoltókat is. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.​

Előzmények

Eddig ismeretlen okból árokba hajtott majd fának ütközött egy Chevrolet típusú személygépkocsi a Kiskunmajsa felé vezető út 50-es kilométerszelvényében. Az autóban kinyílt az összes légzsák, de szerencsére a gépkocsi vezetője saját lábán hagyta el autóját, a mentők megfigyelésre beszállították a halasi kórházba. Az esethez riasztották a kiskunhalasi tűzoltókat is. A helyszínelés még tart, kérjük az arra közlekedőket, hogy óvatosan közelítsék meg a helyszínt.