Sziréna

Motor és busz ütközött

Nem sérült meg az a 60 éves halasi férfi, aki pénteken késő délután motorjával nekiütközött egy busznak a Harangos téren. A motorosnál felmerült az ittasság gyanúja.
Sziréna

Előzetesben a korrupcióval gyanúsított rendőr

A Szegedi Törvényszék tájékoztatása szerint 2700 eurót  ígértek annak a határrendészeti eladatokat ellátó rendőrnek, akit szerdán vettek őrizetbe a tompai átkelőn. Az alapos gyanús szerint a tiszthelyettes a szolgálat felvétele után elkezdte bedolgozni a határrendészeti nyilvántartásba 27 szerb és bosnyák állampolgár adatait, akik ott sem voltak. Most előzetesbe került.
Sziréna

Opel és Mazda ütközött az Eötvös utcánál (galéria)

Nem adta meg az elsőbbséget a Bajcsy-Zsilinszky utca felől érkező Mazda sofőrje a Posta utca irányából közlekedő Opelnek és ütköztek. A baleset csütörtökön délelőtt, néhány perccel kilenc óra után történt, az egyik jármű egy közlekedési táblát is kidöntött a helyéről. 
Sziréna

Önből is lehet életmentő!

Évente több százan halnak meg azért, mert nem kaptak idejében segítséget hírtelen szívmegállás esetén. Pedig egy laikus is sokat tehet azért, hogy a mentpk kiérkezéséig esélyt adjon a súlyos állapotban lévő betegnek. Október 16-án, az Újraélesztés Világnapján bárki elsajátíthatja a halasi mentőállomáson az újraélesztés alapfogásait.
Sziréna

Tűzoltótoborzó Halason

Tűzoltótoborzót tartanak Kiskunnhalason. Orbán Balázs alezredes, Kiskunhalas tűzoltóparancsnoka arról tájékoztatta a Halasmédiát, hogy már várják a jelentkezőket, akik éreznek magukban kitartást és fizikailag, pszichikailag is alkalmasak a szép, ám nehéz hivatásra.
Sziréna

Frontális ütközés, egy sérülttel

Szerencsére csak könnyebben sérült meg annak a Mercedesnek az utasa, amely frontálisan ütközött egy parkoló Peugeot-val, Tompa külterületén. A baleset körülményeit a halasi rendőrök vizsgálják.
Sziréna

A térfigyelő kamera buktatta le a tolvajt

Újfent bebizonyosodott, hogy a közterületen lévő térfigyelő kamerák segítik a rendőrök munkáját. Csütörtökön vették őrizetbe azt a mélykúti férfit, aki előbb lakhelyén, majd Kiskunhalason is feltört egy-egy autót. Az elfogásában óriási szerepe volt a róla készült felvételnek.
Sziréna

Dani a rokonát is meglopta

Csütötökön délelőtt vették őrizetbe a halasi rendőrök azt a 18 éves helybéli fiatalembert, aki több, Tabánban található ingatlanból lopott. K. Dániel még saját rokonait is megkárosította.
Sziréna

Suzuki az árokban

Nem sérült meg annak a Suzukinak a sofőrje, amely egy kamionnal ütközött és árokba hajtott az 53-as főút, 40-es kilométerszelvényénél szerdán kora délután. A helyszínen jókora dugó alakult ki.