Halasi tűzoltók sikerei az országos versenyeken
Sziréna

Halasi tűzoltók sikerei az országos versenyeken

Két országos versenyen is ott voltak a halasi tűzoltók, akik remek eredményekkel térhettek haza. A katasztrófavédelem országos íjász bajnokságán Törteli Imre tagja volt a harmadik helyen végzett megyei csapatnak, Wicker Balázs és Csonka László pedig a közlekedébiztonsági vetélkedőn voltak eredményesek. 

A Tolna megyei Sötötvölgyben rendezték meg a IV. Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt, ahol huszonnégy regisztrált szervezet mintegy hetven versenyzője vett részt. Nevezett a megmértésre a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság válogatottja is.  A versenycsapat, amelynek tagja volt Törteli Imre, a Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság századosa (címképünkön).

Az Országos Közlekedésbiztonsági Versenyt harmadik alakalommal rendezték meg, melyet megyei selejtezők és regionális döntők előztek meg. A versenynek a zsámbéki Drivingcamp vezetéstechnikai pálya adott otthont. Ügyintézői gépjárművezetői kategóriában Csonka László százados és Wicker Balázs alezredes a Kiskunhalasi Katasztrófvédelmi Kirendeltség képviseletében a negyedik helyet szerezték meg. 

Fotó: katasztrofavedelem.hu