Három sérült a Tó utcai balesetben (galéria)
Sziréna

Három sérült a Tó utcai balesetben (galéria)

Két nőt és egy férfit szállítottak a halasi kórház sürgősségi osztályára a Tó utcából, ahol egy Suzuki oldalának ütközött egy motoros. Az autó 71 éves sofőrje és a motor két utasa is megsérült, a helyszínen teljes útzár volt, riasztották a halasi tűzoltókat is.

Súlyos baleset történt nem sokkal fél 11 előtt a Tó és a Bornemissza utca kereszteződésében. Egy motor haladt a város irányába a Tó utcán, amikor a szemből érkező Suzuki balra kanyarodott, e miatt összeütköztek. Szemtanúk elmondása szerint a kétkerekű járművön ketten utaztak, ők métereket repültek. Végtagtörés gyanúja is felmerült, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők.

Megsérült a Suzuki 71 éves vezetője is. A műszaki mentésre a halasi tűzoltókat riasztották, ők végezték el a járművek áramtalanítását is. Az úttestre üzemanyag folyt és több méteres szakaszon törmelékek borították. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott. A pontos körülményeket a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. (Részletek a hétfői híradóban.)