Hová tűnt a kisszállási férfi?
Sziréna

Hová tűnt a kisszállási férfi?

Szeptember 7-én Kiskunhalasra indult kerékpárral a kisszállási Drenkovits Menyhért, de azóta nem adott életjelet magáról. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság most a nyilvánossághoz fordult.

Eltűnt a kisszállási Drenkovits Menyhért. Az 54 éves férfit szeptember 7-én reggel látták utoljára Kisszálláson, éppen Kiskunhalas felé indult kerékpárral. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt 170 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 60 kilogramm. Barna színű a szeme, haja szintén barna, elöl két oldalt kopaszodó. Eltűnése napján kék színű szabadidő felsőt, sötétkék szövetnadrágot és sötét – kék vagy fekete – színű sportcipőt viselt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.