Kamion az árokban, a sofőr kórházba került (galériával)
Sziréna

Kamion az árokban, a sofőr kórházba került (galériával)

Alaposan összetört annak a kamionnak a fülkéje, amely csütörtökön negyed öt körül hajtott árokba, több ágat letört, fákat tört ketté  Kiskunhalas és Kunfehértó között. A balesethez a rendőrökön kívül a halasi mentőket, valamint a tűzoltókat is riasztották, a sofőrt kórházba szállították. 

Letért az útról, az árokba hajtott, ott megtett közel 100 métert, e közben faágakat tört le, fákat tört ketté egy kamion csütörtökön késő délután Kiskunhalas és Kunfehértó között, a 6-os kilométerszelvénynél. A MAN nyergesvonató sofőrje egy nyílegyenes szakaszon vesztette el uralmát a jármű felett, eddig ismeretlen ok miatt, őt a mentők a halasi kórházba szállították. A fülke alaposan összetört, ennek ellenére saját maga tudott kimászni belőle.

A helyszínre érkeztek a halasi tűzoltók is, akik áramtalanították a járművet és eltávolították a faágakat az útról, valamint a kamionról. A műszaki mentés idejére előbb teljes, majd félpályás útzár volt. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.